You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.WAT ZOU JIJ IRMA JOUBERT WILLEN VRAGEN?

HOERA!! Na lang, láng wachten is het eindelijk bijna zover:
Een thuis in Afrika, het laatste deel van Irma Jouberts Onderweg naar Afrika-trilogie, verschijnt op 19 oktober!

En wij hebben het geluk dat we die dag samen met uitgeverij Mozaïek de bijzondere boekpresentatie mogen organiseren.
Wat een eer en vooral: wat een feest!

In normale tijden zou onze boekhandel bij zo'n boekpresentatie bomvol Joubert-lezers staan (dat hebben we al eens meegemaakt :)), maar dat leek ons nu nog niet zo handig.
Daarom organiseren we nu een avond in Zuid-Afrikaanse sferen voor een selecte groep fans, waar Irma Joubert digitaal live bij zal zijn!

We gaan onder andere - en onder het genot van iets Zuid-Afrikaans lekkers - van Irma meer horen over het boek en hoe het ontstaan is.
En ook leuk: de exemplaren van Een thuis in Afrika die wij die avond verkopen, zijn unieke exemplaren. Omdat Irma haar boek deze avond niet kan signeren,
zit er een persoonlijke noot van haar in deze boeken, die ze speciaal voor de fans die (graag) bij deze avond (wilden) zijn schreef.


Wil jij één van de gelukkigen zijn die een uitnodiging krijgt voor dit unieke en gezellige avondje uit? (De avond duurt van 19:45 tot 22:15.) Geef je dan gewoon op!
En wil je extra veel kans maken, noteer dan bij de opmerkingen een vraag die je graag aan Irma zou stellen tijdens deze avond.
(Want zitten we niet allemaal vol met vragen na al die jaren wachten?? Wij wel iig!)

Mocht blijken dat je niet één van de gelukkigen bent die er die avond bij zal zijn, dan kun je trouwens alsnog een exemplaar van die speciale editie laten reserveren in de winkel en die later ophalen. 
We zouden het gezellig vinden om een mede-Joubert-fan te ontmoeten in onze gezellige winkel in 't midden van het land. 
Maak er gewoon een dagje uit van als je van verder komt; plak er een lunch of koffiemomentje bij onze buren aan vast en maak een mooie tocht door de Veluwse bossen :))

Ja? Word jij ook al enthousiast? Over het nieuwe boek? Over deze feestelijke plannetjes? Geef je - vóór 17 oktober - hier op!
Hopelijk tot de 19e! Dat zou fijn zijn. :)


Een hartelijke groet namens alle Boekverkoopers hier, én namens de mensen van uitgeverij Mozaïek,

Boekverkooperszussen Elise & Marieke Walinga