Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De BoekverkoopersValentijn - glossy

Doe het met liefde

€ 9,99


  Toevoegen aan verlanglijst
ISBN:  9789492688057
Publicatiedatum:   22-01-2025
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  96

   Nog niet beschikbaar

Op 14 februari verrassen velen van ons hun geliefde met een kaartje, een bos bloemen, of een diner. Maar hoe is Valentijnsdag geworden wat het nu is? En wie was deze heilige van de romantiek nu echt?

Ieder jaar op 14 februari verrassen velen van ons hun geliefde met een kaartje, een bos bloemen, of een diner, allemaal in de naam van Sint Valentijn. Maar hoe is Valentijnsdag geworden wat het nu is? En wie was deze heilige van de romantiek nu echt? Waarom is hij heilig verklaard? En wat had hij met de liefde? In een eigentijdse glossy zoeken we naar de wortels van Sint Valentijn en Valentijnsdag. Door interviews, reportages en artikelen komen we erachter dat de drijvende kracht in Valentijns leven wel degelijk liefde is, maar misschien niet op de manier die je had verwacht.

Paul van der Niet is succesvol glossymaker. Hij stond onder andere aan het roer van de 'Jezus-glossy' en de 'Corrie'. De vormgeving en geschiedenisverhalen worden verzorgd door Monk Collective, bekend van het prijswinnende boek 'Woestijnvaders'. De redactie wordt gedaan door Annechien Willering, Marjan van Houwelingen en Harmieke van Eijk.

  ISBN: 9789492688057
  Uitgever: Vrije Uitgevers, De
  Publicatiedatum:   22-01-2025
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Voorraad: Nog niet beschikbaar
  Aantal bladzijden: 96