Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

De mooiste stiltewandelingen van Nederland


Nederlands | 12-04-2024 | 160 pagina's

9789464043136

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 17,99


 De Boekverkoopers

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Unieke wandelingen waarin de natuur, rust en ontspanning centraal staan

Stilte, het is zeldzaam in Nederland, en dat terwijl steeds meer mensen behoefte hebben om met regelmaat te ontsnappen aan het lawaai en de hectiek van alledag. Gelukkig weet de redactie van Roots Magazine als geen ander waar je nog steeds kunt genieten van rust en ruimte. In deze Roots wandelgids vind je de prachtigste wandelroutes door stille gebieden, waar de natuur, ontspanning en bezinning centraal staan. Van de Wadden tot Limburg en van de kust tot aan bos en heide: wie met Roots op pad gaat kan ook in ons drukke land ontspannen en in stilte wandelen.

- Wandelroutes over (veelal) onverharde paden
- Voor een intensere natuurervaring
- Met gratis gps-tracks

Met handige kaarten, informatie over flora en fauna onderweg en extra aandacht voor bijzondere wandelervaringen, zoals bosbaden en struinen door uiterwaarden en stiltegebieden. De paden op!

De serie Roots Wandelgids telt inmiddels zeven delen. Eerder verschenen onder meer gidsen met de mooiste boswandelingen, wandelingen langs water en routes door de nationale parken van Nederland.

Biografie

ROOTS is een onafhankelijk natuurmagazine dat je midden in de natuur brengt. Kinderen worden gestimuleerd naar buiten te gaan en de natuur spelenderwijs te ontdekken. Fotografie speelt een belangrijke rol: het tijdschrift verrast met prachtige fotografie door toonaangevende internationale fotografen en combineert dit met illustraties.

Naast de serie Roots Wandelgidsen waarin al zes boeken met de allerbeste wandelroutes verschenen, publiceerde Roots ook Vogels in onze tuin, Roofvogels en uilen en de populaire doe-boeken voor kinderen, zoals Doe-boek onderwater.

Details

EAN :9789464043136
Uitgever :Park Uitgevers
Publicatie datum :  12-04-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :209 mm
Breedte :132 mm
Dikte :14 mm
Gewicht :284 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :160
Reeks :  Roots Wandelgids