Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

Vrienden maken


Nederlands | 05-09-2023 | 128 pagina's

9789464042320

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 20,99


 De Boekverkoopers

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Een prachtig, geïllustreerd cadeauboek over vriendschap, voor alle leeftijden.

Wanneer Lev en Levi elkaar tegenkomen, vertelt Levi dat hij vrienden zoekt. Maar waar kun je die vinden? Samen besluiten ze vrienden te gaan maken. Van zand en van bladeren, van takken en van steen. Maar de een spoelt weg en de ander waait weg, waardoor Lev en Levi moeten nadenken over de vraag: wat ís een vriend eigenlijk? Hoe wordt een vriendschap sterk genoeg en behoudt hij ook zijn warme hart? Vrienden maken is een bijzonder verhaal over de kracht van vriendschap.

** gezien in onder meer Tijd voor Max, Margriet, Telegraaf VROUW, Mezza, Dagblad van het Noorden, ZIN, Beau Monde en Nouveau **

- met meer dan 60 unieke illustraties in kleur en zwart-wit
- inspirerend cadeauboek voor groot en klein


Met dit inspirerende cadeauboek laat succesvol schrijfster Daphne Deckers zich van een andere kant zien. Ze brengt op een mooie manier een ode aan de vriendschap. Illustrator Joey Holthaus brengt de wereld van Lev en Levi op een krachtige en gevoelige manier tot leven.

'Waanzinnig mooi geïllustreerd.' - NOUVEAU

Biografie

Daphne Deckers (1968) is columniste (Telegraaf VROUW), presentatrice en schrijfster van meer dan twintig boeken, waarvan er inmiddels 1,3 miljoen zijn verkocht. Ze publiceerde opvoedklassiekers als De geboorte van een moeder en De geboorte van een gezin. Deze laatste titel werd genomineerd voor de NS Publieksprijs. Deckers schrijft ook kinderboeken, waaronder Het vliegende schaap, De matroos in de doos en Marijn in de woestijn. Het tweede boek werd bewerkt tot een theatervoorstelling voor kinderen. Daarnaast heeft Deckers comedyseries geschreven en toneelstukken vertaald. Haar eerste roman Alles is zoals het zou moeten zijn werd in 2020 met veel succes als bioscoopfilm uitgebracht. Haar tweede roman Dubbel zes, is Daphne op haar best: grappig, herkenbaar, scherp en ontroerend.

Begin 2021 verscheen Uitwaaien: een rijk geïllustreerd feelgoodboek waarin Deckers wil laten zien dat geluk dicht bij huis ligt.

Details

EAN :9789464042320
Auteur: 
Uitgever :Park Uitgevers
Publicatie datum :  05-09-2023
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :216 mm
Breedte :176 mm
Dikte :18 mm
Gewicht :458 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :128