Dit is jouw leven

ervaar de effecten van de positieve psychologie

EAN:  9789461055170
Publicatiedatum:   29-04-2016
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  188

  Bestelbaar | ma-do voor 16:00 > volgende dag bij RW ( vr > ma | za > di )

Wat zou er gebeuren wanneer je jezelf de vraag stelt wat er goed is aan jou en aan jouw leven? Wat zou er gebeuren wanneer je waardeert wat er al is en vriendelijk bent naar jezelf? Wat zou er gebeuren als je je talenten ontdekt en die meer gaat gebruiken, wanneer je durft te veranderen door wat je meemaakt, en eerlijk communiceert over je behoeften? Dan kom je tot bloei. Dan ontdek je hoe je een plezierig, betekenisvol en betrokken leven kunt leiden.

Dit boek gaat over levenskunst. Maar in plaats van een boek waarmee jezelf kunt verbeteren, is het een boek waarmee je leert te 'ont-beteren'. Levenskunst is eerder het loslaten van bepaalde patronen dan het jezelf opleggen van eisen waaraan je moet voldoen. Het gaat om ruimte maken, jezelf toestaan te zijn wie je bent. Dan komt er ruimte voor inspiratie, levensvreugde en groei.

Dit is jouw leven, onderdeel van de serie Boom Hulpboek en vervolg op het succesvolle boek Voluit leven (inmiddels zevende druk), vertaalt de inzichten uit de positieve psychologie in praktische en herkenbare taal, waarbij theorie en oefeningen elkaar afwisselen.


Ernst Bohlmeijer is hoogleraar psychologie aan de Universiteit Twente. Monique Hulsbergen is freelance psycholoog en tekstschrijver.

  EAN: 9789461055170
  Auteur: 
  Uitgever: Boom uitgevers Amsterdam
  Publicatiedatum:   29-04-2016
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 160 mm
  Breedte: 211 mm
  Dikte: 15 mm
  Gewicht: 354 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 188
  Collection:   Boom Hulpboek