Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

De dagen dat ik je liefhad


Nederlands | 30-07-2024 | 400 pagina's

9789402715231

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,99


 De Boekverkoopers
Tekst achterflap

De dagen dat ik je liefhad van Amy Neff is een roman met een hart: een prachtig geschreven en aangrijpend verhaal over de kracht van liefde.

Het verhaal van Evelyn en Joseph begint in de zomer van 1941. Aan de schilderachtige kust van New England, waar hun families al generaties lang wonen, worden ze verliefd op elkaar. Samen nemen ze de Oyster Shell Inn van Josephs ouders over, waar ze hun drie kinderen grootbrengen. Maar nu, meer dan zestig jaar later en na een leven vol hoogtepunten, is Evelyn ernstig ziek.

De maanden die volgen gebruiken Joseph en Evelyn om samen met hun kinderen herinneringen op te halen en hun dromen te vervullen. Maar wanneer de laatste dagen dichterbij komen, staan de twee voor de lastigste beslissing van hun leven: hoe moet hun verhaal eindigen?

De dagen dat ik je liefhad is een meeslepende roman over familiebanden, de schoonheid van hoop en de kracht van liefde.

‘Fans van The Notebook zullen dit onvergetelijke verhaal over verlies, tweede kansen en onvergetelijke liefde verslinden. Pak je zakdoeken en bel je leesclub, want dit wordt je volgende must-read!’ Pam Jenoff, auteur van Het meisje van de Kommandant

‘Een ongelooflijk ontroerende en gelaagde roman over het verschil tussen voor jezelf en anderen kiezen, en over de vele kanten van liefde.’ Jodi Picoult, New York Times-bestsellerauteur

Details

EAN :9789402715231
Auteur: 
Uitgever :HarperCollins Holland
Vertaler : Angela Knotter
Publicatie datum :  30-07-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Status :Nog niet beschikbaar
Aantal pagina's :400