Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers
ISBN:  9789401620536
Publicatiedatum:   07-09-2023
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  352

  Bestelbaar

In Schaduwdochter van Rachel van Charante raakt Carmen tijdens haar verhuizing naar Vorden verstrikt in het verhaal van Guusje, die een eeuw eerder op het landgoed werkte. Voor fans van Karen Swan.

In Schaduwdochter, het eerste deel in de Acht kastelen-serie van Rachel van Charante, verhuist psycholoog Carmen na een gewelddadige overval met haar man Vik terug naar zijn familiehuis: Kasteel Vorden. Tijdens het opruimen en verhuizen probeert ze zichzelf weer bij elkaar te rapen, maar dan stuit ze plotseling op een lang verborgen familiegeheim. Voor ze het weet raakt ze verstrikt in het verhaal van Guusje, die in 1917 in Amsterdam voor haar zieke zusje probeert te zorgen. Dat is in die periode niet makkelijk: het leven in de stad is hard en werk vinden én houden lijkt onmogelijk. Het tij keert wanneer ze de steenrijke Hugo ontmoet, die haar een baan aanbiedt op zijn landgoed. Maar het blijkt te mooi om waar te zijn. Lukt het Guusje om zich staande te houden in haar nieuwe omgeving vol intriges en bedrog? En kan Carmen honderd jaar later de fouten uit het verleden alsnog rechtzetten?

Na de succesvolle romans Het schuilhuis en Het grachtenhuis slaat Rachel van Charante een nieuwe richting in met de adembenemende historische serie De acht kastelen, gebaseerd op acht kastelen in de Achterhoek, waar Schaduwdochter het eerste deel van is. Voor fans van Karen Swan.

'Een spannende, vlot geschreven roman. Zeer de moeite van het lezen waard.' – Nederlands Dagblad

'Een schitterend historisch verhaal vol rijke details dat je grijpt vanaf de eerste pagina.' – HRLM

Rachel van Charante (1985) groeide op in Twente en woont en werkt in Lochem. Ze is freelance tekstschrijver en contentspecialist. Eerder verschenen Het schuilhuis en Het grachtenhuis. Schaduwdochter is het eerste deel van de nieuwe historische serie De acht kastelen.

  ISBN: 9789401620536
  Auteur: 
  Uitgever: Xander Uitgevers B.V.
  Publicatiedatum:   07-09-2023
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 216 mm
  Breedte: 139 mm
  Dikte: 28 mm
  Gewicht: 440 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 352
  Collection:   De acht kastelen