Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

Geluk op de savanne


Nederlands | 03-08-2023 | 448 pagina's

9789401619981

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 22,99


 De Boekverkoopers

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

In Geluk op de savanne kan Charlottes geliefde George de drang naar avontuur niet weerstaan en begint hij aan een gevaarlijke expeditie. Maar dan komen er steeds minder brieven van hem aan…

Tekst achterflap

In Geluk op de savanne, het tweede deel in de meeslepende Savanne-reeks van Anne Jacobs, is Charlotte na een woelige start in Zuidoost-Afrika herenigd met haar jeugdliefde George. Niets lijkt hun geluk meer in de weg te staan. Maar George kan de drang naar avontuur niet weerstaan en begint aan een gevaarlijke expeditie. Charlotte zal zich in de tussentijd in haar eentje moeten redden.

In een poging afleiding te vinden én om haar nicht Klara te helpen, reist Charlotte naar een koffieplantage in het Usambaragebergte. Daar is genoeg te doen, maar als er steeds minder brieven van George binnenkomen, slaat de angst haar om het hart: is George überhaupt nog in leven? En zullen ze elkaar ooit nog terugzien?

Geluk op de savanne is het tweede deel in Anne Jacobs’ nieuwste serie vol liefde en geheimen.

‘Het verhaal zit vol romantiek, intriges en geheimen en is goed voor heel wat uurtjes pure ontspanning.’ ‒ Nederlands Dagblad

Biografie

Anne Jacobs is een van de meest succesvolle auteurs van historische fictie in Nederland. Haar boeken uit de series Het weesmeisje en Het landhuis zijn regelrechte bestsellers, waar al meer dan 400.000 exemplaren van werden verkocht. Geluk op de savanne is het tweede deel in haar nieuwste serie.

Details

EAN :9789401619981
Auteur: 
Uitgever :Xander Uitgevers B.V.
Vertaler : Trieke Scholtens
Publicatie datum :  03-08-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :141 mm
Dikte :34 mm
Gewicht :496 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :448
Reeks :  De savanne