Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers
EAN:  9789401618632
Publicatiedatum:   03-11-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  480

  Bestelbaar

De roman Liefde op de Savanne van Anne Jacobs is het eerste deel in de prachtige Savanne-serie over familie, liefde en trouw aan jezelf blijven. Voor de fans van Lucinda Riley en de Weesmeisje-reeks.

Het verhaal van Liefde op de savanne, het eerste deel in de Savanne-serie van bestsellerauteur Anne Jacobs, begint in het noordelijkste stukje van Duitsland, 1880. De 22-jarige Charlotte droomt van avontuur en de wijde wereld intrekken, maar haar grootouders hebben liever dat ze een geschikte echtgenoot kiest. Na een lange verkering accepteert ze daarom het huwelijksaanzoek van koopman Christian. Ze is geïntrigeerd door zijn winkel met exotische specerijen, tabak en spullen uit verre streken. Niet veel later slaat het noodlot echter toe: Charlotte ontdekt dat Christian aan de rand van de financiële afgrond staat.

Charlotte weet dat ze maar één kans op een gezamenlijke toekomst hebben: ze moeten Duitsland verlaten en ver weg een nieuw leven beginnen. En dat gaat niet zomaar. Ze zal heel wat obstakels moeten overwinnen voor ze haar geluk vindt...

Liefde op de savanne is het eerste deel in een gloednieuwe serie vol liefde en geheimen, met in het middelpunt een sterke jonge vrouw.

Anne Jacobs is een van de meest succesvolle auteurs van historische fictie in Nederland. Haar boeken uit de series Het weesmeisje en Het landhuis zijn regelrechte bestsellers, waar al meer dan 325.000 exemplaren van werden verkocht. Liefde op de savanne is het eerste deel in een gloednieuwe serie.

  EAN: 9789401618632
  Auteur: 
  Uitgever: Xander Uitgevers B.V.
  Vertaler:  Trieke Scholtens
  Publicatiedatum:   03-11-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 216 mm
  Breedte: 142 mm
  Dikte: 40 mm
  Gewicht: 632 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 480
  Collection:   De savanne