Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers
ISBN:  9789401617277
Publicatiedatum:   07-06-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  400

  Bestelbaar

In Hoop voor het landhuis, het laatste deel in de Landhuis-reeks van Anne Jacobs, vraagt Franziska zich af of ze ooit in het nu zal kunnen leven als een verborgen geheim weer opgerakeld wordt.

In Hoop voor het landhuis, het derde deel in de Landhuis-serie van bestsellerauteur Anne Jacobs, lijkt na een aantal roerige jaren, in 1995 de rust langzaam terug te keren. Franziska en Walter zijn eindelijk getrouwd en verhuizen naar een kleiner huis op hun landgoed Dranitz. Ondertussen probeert hun kleindochter Jenny in het oude pand een nieuwe toekomst op te bouwen. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot, want Jenny’s pas geopende restaurant komt maar traag op gang. Tot overmaat van ramp brengen de bouwwerkzaamheden in de kelder een vondst aan het licht die het verleden plotseling weer springlevend maakt.

Abrupt komt er een einde aan Franziska’s innerlijke rust. Herinneringen die ze had weggestopt, dringen zich weer aan haar op. Heeft haar geliefde zus iets met deze geheimen te maken? En zal het verleden haar ooit kunnen loslaten?

Hoop voor het landhuis is de adembenemende afsluiter van deze meeslepende trilogie over een verborgen verleden.

'Vol romantiek, intriges en geheimen en goed voor heel wat uurtjes pure ontspanning.' – Nederlands Dagblad

Anne Jacobs is een van de meest succesvolle romantische auteurs van dit moment. Haar historische feelgoodserie Het weesmeisje ging in Duitsland al meer dan een miljoen keer over de toonbank. Ook in Nederland en België zijn haar boeken regelrechte bestsellers: ze verkocht al meer dan 300.000 exemplaren.

  ISBN: 9789401617277
  Auteur: 
  Uitgever: Xander Uitgevers B.V.
  Vertaler:  Sylvia Wevers
  Publicatiedatum:   07-06-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 215 mm
  Breedte: 142 mm
  Dikte: 33 mm
  Gewicht: 522 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 400
  Collection:   Het landhuis