You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789401615747
Publicatiedatum:   29-10-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  64

  Bestelbaar

Emma en het kerstengeltje van bestsellerauteur Lucinda Riley, bekend van de hitserie De zeven zussen, en haar zoon Harry Whittaker is het nieuwste deel in de Beschermengeltje-serie.

In dit prachtige lees- en kijkboek draait alles om het ultieme kerstgevoel. Emma speelt op school een herder in het kersttoneelstuk, maar haar vader kan helaas niet bij de opvoering zijn. Als troost mag Emma ’s avonds het engeltje op de top van de kerstboom zetten. Zal zij haar helpen haar vader op tijd terug naar huis te brengen?

Emma en het kerstengeltje is een ontroerend en bemoedigend verhaal voor jong en oud, met aansprekende en sfeervolle illustraties van Marie Voigt. Ideaal om voor te lezen of zelf te lezen, in deze bijzondere reeks over engeltjes die ons allemaal ongezien beschermen.

In Emma en het kerstengeltje, een hartverwarmend voorleesverhaal van Lucinda Riley en haar zoon Harry Whittaker, kan Emma’s vader niet op tijd bij de opvoering van het kersttoneelstuk zijn.

Lucinda Riley (1965 - 2021) is dé bestsellerauteur van deze eeuw. Wereldwijd zijn er al meer dan dertig miljoen exemplaren van haar romans verkocht. Samen met haar zoon Harry Whittaker (27) schreef ze voor kinderen de Beschermengeltje-serie.

  EAN: 9789401615747
  Auteur: 
  Uitgever: Xander Uitgevers B.V.
  Vertaler:  Erica Disco
  Publicatiedatum:   29-10-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 197 mm
  Breedte: 268 mm
  Dikte: 10 mm
  Gewicht: 380 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 64
  Collection:   De beschermengeltjes