You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789401615709
Publicatiedatum:   20-10-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  368

  Bestelbaar

In Koninkrijk van de zon, het zevende deel in de Egypte-serie van bestsellerauteur Wilbur Smith, staat Hui, de toekomstige heerser van Lahun, te popelen om de troon van zijn vader over te nemen. Hij denkt een gouden toekomst in het verschiet te hebben, tot hij erachter komt dat hij het doelwit is van een sinister complot, opgezet door niemand minder dan zijn machtsbeluste stiefmoeder. Verbitterd door jaloezie spant ze heimelijk samen met Hui’s broer om hun vader van de troon te stoten en Hui te verbannen.

Haar doortrapte missie slaagt en Hui wordt gevangengenomen. Vastberaden om zijn familie te redden, zweert hij trouw aan de vijanden van Egypte. Al snel komt Hui in een nóg grotere strijd terecht: het gevecht om het hart van Egypte. Hij zal een levensveranderende keuze moeten maken. Wordt hij een held in de oude wereld, of een meester in een nieuw koninkrijk?

‘Topamusement.’ — de Volkskrant

In Koninkrijk van de zon, het zevende deel in de Egypte-serie van Wilbur Smith, moet koningszoon Hui een keuze maken: wordt hij een held in de oude wereld, of een meester in een nieuw koninkrijk?

Wilbur Smith (1933) verkocht al meer dan 120 miljoen boeken. Sinds zijn eerste succes in 1964 schreef hij ruim veertig bestsellers. Zijn romans spelen zich vooral af in Afrika en worden geroemd om de levensechte personages en betoverende landschappen.

  EAN: 9789401615709
  Auteur: 
  Uitgever: Xander Uitgevers B.V.
  Vertaler:  Anne-Marieke Buijs
  Publicatiedatum:   20-10-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 155 mm
  Breedte: 235 mm
  Dikte: 30 mm
  Gewicht: 614 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 368
  Collection:   Egypte