You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789401615631
Publicatiedatum:   07-09-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands

  Bestelbaar

In de spannende roman De liefdesbrief laat Lucinda Riley, bekend van de internationale hitserie De zeven zussen, wederom haar vermogen om lezers te betoveren zien. Een adembenemend verhaal van dé bestsellerauteur van de eeuw.

In De liefdesbrief stuit de jonge journaliste Joanna per toeval op een brief van de pas overleden legendarische acteur James Harrison, met aanwijzingen die naar een explosief geheim leiden. Terwijl Joanna langzaam het verhaal ontrafelt, ontdekt ze dat meer mensen de brief willen hebben, en haar ten koste van alles zullen proberen tegen te houden… Welk geheim nam de acteur mee in zijn graf? En waarom willen juist de mensen uit de hoogste kringen dat dat geheim nooit wordt onthuld?

De liefdesbrief is een meeslepend en wervelend verhaal, vol geheimen, spanning en onvergetelijke wendingen.

‘Riley is de populairste auteur van Nederland.’ — De Telegraaf

In de spannende roman De liefdesbrief van bestsellerauteur Lucinda Riley stuit journaliste Joanna op een brief van een pas overleden legendarische acteur. Welke geheimen nam hij mee in zijn graf?

Lucinda Riley (1965 - 2021) is dé bestsellerauteur van deze eeuw. Wereldwijd werden er al meer dan dertig miljoen exemplaren van haar romans verkocht. In Nederland en België gingen er al meer dan 3,5 miljoen boeken over de toonbank en verbrak ze meerdere verkooprecords. In mei verscheen De zevende zus, dat meteen de bestsellerlijst domineerde.

  EAN: 9789401615631
  Auteur: 
  Uitgever: Xander Uitgevers B.V.
  Vertaler:  Maya Denneman
  Publicatiedatum:   07-09-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 141 mm
  Breedte: 214 mm
  Dikte: 43 mm
  Gewicht: 670 gr
  Voorraad:  Bestelbaar