Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers
ISBN:  9789401613262
Publicatiedatum:   16-11-2020
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands

  Bestelbaar

In de roman De erfenis van het weesmeisje van Anne Jacobs is de oorlog voorbij en opent Marie, tot ongenoegen van Paul, haar eigen modestudio. Voor de lezers van Lucinda Riley en Corina Bomann.

De erfenis van het weesmeisje, het derde deel in de Weesmeisje-serie van bestsellerauteur Anne Jacobs, speelt zich af in Augsburg, 1920. De oorlog is voorbij en de familie is optimistisch over de toekomst. Paul Melzer is terug uit Rusland en probeert de lakenfabriek in zijn oude glorie te herstellen. Zijn vrouw Marie vervult, tot ongenoegen van Paul en haar schoonmoeder Alice, een langgekoesterde droom: ze opent haar eigen modestudio.

Marie is dolgelukkig, maar thuis leidt haar nieuwe project tot eindeloze ruzies met Paul. Hun huwelijk wordt flink op de proef gesteld en Marie moet vechten voor wie ze is. En dan wordt er een bijzondere collectie schilderijen gevonden die alles verandert…

De erfenis van het weesmeisje van Anne Jacobs is het onvergetelijke derde deel van de serie over het geliefde weesmeisje Marie. Voor de lezers van Lucinda Riley en Corina Bomann.

‘Het verhaal zit vol romantiek, intriges en geheimen en is goed voor heel wat uurtjes pure ontspanning.’ – Nederlands Dagblad

Anne Jacobs is een van de meest succesvolle Duitse auteurs van dit moment: haar serie ging al meer dan een miljoen keer over de toonbank. Ook in Nederland en België zijn haar boeken regelrechte bestsellers.

  ISBN: 9789401613262
  Auteur: 
  Uitgever: Xander Uitgevers B.V.
  Vertaler:  Sylvia Wevers
  Publicatiedatum:   16-11-2020
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 215 mm
  Breedte: 141 mm
  Dikte: 31 mm
  Gewicht: 460 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Collection:   Het weesmeisje