Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

De zeven zussen


Nederlands | 15-08-2023 |

9789401609371

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 15,00


 De Boekverkoopers

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

In het eerste deel van de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley brengt Maia’s zoektocht naar haar verleden haar naar het zwoele Rio de Janeiro. Uitgeroepen tot Bestverkochte boek 2018 en 2019.

Tekst achterflap

In De zeven zussen, het eerste deel in de gelijknamige bestsellerserie van Lucinda Riley, komen Maia en haar zussen na de plotselinge dood van hun vader bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst.

Maia’s verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Het voert haar tachtig jaar terug in de tijd, naar de bouw van het wereldberoemde Christus de Verlosser-beeld én de roerige jaren twintig in Parijs. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen?

De zeven zussen is het eerste deel uit de achtdelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent. Dit eerste deel werd onder meer uitgeroepen tot Bestverkochte boek 2018 en 2019.

‘Een verslavende serie. Een zoektocht naar liefde en identiteit vol exotische locaties, glamour en mystiek. Heerlijk!’ – Margriet

‘Leest als een trein.’ – Libelle

Biografie

De in Ierland geboren Lucinda Riley schreef haar eerste boek op vierentwintigjarige leeftijd. Haar werk wordt in vierendertig landen uitgegeven. In Nederland verkocht ze al meer dan drie miljoen boeken. Op dit moment schrijft Lucinda aan de Zeven zussen-reeks, die wereldwijd boven in de bestsellerlijsten staat.

Details

EAN :9789401609371
Auteur: 
Uitgever :Xander Uitgevers B.V.
Publicatie datum :  15-08-2023
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :215 mm
Breedte :141 mm
Dikte :48 mm
Gewicht :754 gr
Status : Bestelbaar
Reeks :  De zeven zussen