Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers
ISBN:  9789400515611
Publicatiedatum:   13-01-2023
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  544

  Bestelbaar

De nieuwe John Grisham. Het meeslepende verhaal van twee zonen uit immigrantenfamilies die opgroeien als vrienden, maar in de rechtbank tegenover elkaar komen te staan in een gevecht op leven en dood.

Biloxi, Mississippi staat al bijna honderd jaar bekend om zijn witte stranden, luxe resorts en rijke visgronden. Maar het kent ook een duister verleden. Een verhaal van corruptie en criminaliteit, van gokken en prostitutie, illegale stokerijen, drugs en moord. Met de macht in handen van een kleine groep misdadigers van wie gezegd werd dat ze deel uitmaakten van de Dixie Mafia.

Keith Rudy en Hugh Malco zijn jeugdvrienden in Biloxi in de jaren zestig. Ze spelen honkbal samen en zijn een tijdlang onafscheidelijk. Maar daar komt een einde aan. Keiths vader ontwikkelt zich tot een vermaarde aanklager die de strijd aangaat met de georganiseerde misdaad. Hughs vader is de ongekroonde koning van Biloxi’s onderwereld. Keith treedt in zijn vaders voetsporen en gaat rechten studeren. Hugh geeft de voorkeur aan het nachtleven en werkt in de clubs van zijn vader.

De Rudy’s en de Malco’s, twee families die op ramkoers liggen. Dat het tot een botsing komt, is onvermijdelijk…

  ISBN: 9789400515611
  Auteur: 
  Uitgever: Bruna Uitgevers B.V., A.W.
  Publicatiedatum:   13-01-2023
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 215 mm
  Breedte: 141 mm
  Dikte: 45 mm
  Gewicht: 700 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 544
  Keywords:   legal thriller;pageturner;verenigde staten