Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

Oktober


Nederlands | 12-12-2018 | 544 pages

9789400510340

Paperback / softback


  Lees hier de eerste pagina``s....

€ 20,00

  Toevoegen aan winkelwagen
 De Boekverkoopers

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Op de eerste dinsdag van oktober keert Rosa Hartung terug op haar post als minister van Sociale zaken. Na de dramatische verdwijning van haar twaalfjarige dochter heeft ze een jaar verlof genomen. Een psychisch gestoorde man heeft de moord op Hartungs dochter bekend, maar het lichaam is nooit gevonden.

Op dezelfde dag dat Hartung terugkeert in het parlement, wordt een jonge vrouw op brute wijze vermoord in haar huis in een buitenwijk van Kopenhagen. Een van haar handen is eraf gehakt.
Wanneer de rechercheurs Thulin en Hess arriveren op de plaats delict treffen ze een kastanjepoppetje aan, dat een sinister geheim bij zich blijkt te dragen. En dan wordt er nog een vrouw vermoord. Het heeft er alle schijn van dat de missie van de moordenaar nog niet voorbij is…

Biografie

Søren Sveistrup (1968) is de internationaal bejubelde scenario schrijver van het Deense televisiefenomeen The Killing (Forbrydelsen), dat bekroond werd met diverse internationale awards en aan meer dan honderd landen verkocht werd. Meer recentelijk was Sveistrup verantwoordelijk voor de scripts van onder andere Jo Nesbø’s The Snowman. Sveistrup behaalde een master in Literatuur en in Geschiede nis aan de Universiteit van Kopenhagen en studeerde af aan de Deense Filmschool. Hij won talloze prijzen, waaronder een Emmy voor Nikolaj and Julie en een BAFTA voor The Killing.

Details

ISBN :9789400510340
Auteur: 
Uitgever :Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Publicatiedatum :  12-12-2018
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :216 mm
Breedte :140 mm
Dikte :45 mm
Gewicht :741 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :544
Keywords :  denemarken;kastanjepoppetjes;moord;moordenaar;recherche;thriller