EAN:  9789059569775
Publicatiedatum:   04-02-2020
Uitvoering:  Hardback
Taal:   Nederlands
Hoogte:  197 mm
Breedte:  254 mm
Dikte:  30 mm
Gewicht:  1161 gr
Aantal bladzijden:  304

  Bestelbaar | ma-do voor 16:00 > volgende dag bij RW ( vr > ma | za > di )

MEERA SODHA woont, schrijft en kookt in Londen. Haar eerste kookboek Made in India, waarin ze de recepten van haar moeder en haar voorouders verzamelde, werd meteen een succes. Met Puur India doet zij recht aan de eeuwenoude vegetarische traditie van Gujarat, waar haar familie vandaan komt.

Meera Sodha laat zich voor dit boek inspireren door de Aziatische keukens: van India tot Indonesië, van China tot Singapore en van Thailand tot Vietnam. Of je nu vegan of vegetariër bent, of gewoon dol op gerechten met plantaardige ingrediënten. Dit is modern eten zonder gedoe.

Azië bevat gerechten met noedels, rijst, curry's, salades en overheerljike ovengerechten. Allemaal makkelijk om te maken en stampvol heerlijke smaken. Azië laat je zien hoe je een laksa met koolraap maakt, pannenkoeken met kimchi, frites van kikkererwtenmeel of een curry van nieuwe aardappels met snijbiet en kokos. Leef je uit met zoete-aardappelmomo's of maak brownies met gezouten miso.

Meera Sodha schrijft de razendpopulaire 'New Vegan'-column in The Guardian en schreef eerder de bestsellers Made in India en Puur India. Ze kookt, schrijft en woont in Londen met haar man en haar dochter.

    EAN: 9789059569775
    Auteur: 
    Uitgever: Fontaine Uitgevers
    Vertaler:  Hennie Franssen-Seebregts
    Publicatiedatum:   04-02-2020
    Uitvoering: Hardback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 197 mm
    Breedte: 254 mm
    Dikte: 30 mm
    Gewicht: 1161 gr
    Voorraad: Beschikbaar
    Aantal bladzijden: 304