EAN:  9789059569744
Publicatiedatum:   31-05-2019
Uitvoering:  Hardback
Taal:   Nederlands
Hoogte:  237 mm
Breedte:  304 mm
Dikte:  20 mm
Gewicht:  1241 gr
Aantal bladzijden:  176

  Bestelbaar | ma-do voor 16:00 > volgende dag bij RW ( vr > ma | za > di )

Dr. Michelle Dickinson alias 'Nanogirl' is werkzaam als nanotechnoloog en wil wetenschap en techniek voor iedereen toegankelijk maken. Ze is geboren in het Verenigd Koninkrijk, heeft in de Verenigde Staten gestudeerd en werkt tegenwoordig in Nieuw-Zeeland. Ze is de oprichter van Nanogirl Labs, lid van de New Zealand Order of Merit en heeft vele prijzen gewonnen, waaronder de 'New Zealand Association of Scientists Science Communicators Award'.

Doe de leukste, interessantste en spannendste natuurkundige, scheikundige en biologische ontdekkingen thuis! Dit geweldige en praktische boek toont aan dat wetenschappelijke experimenten net zo makkelijk zijn als bakken. Elk van de vijftig recepten in dit boek is een wetenschappelijk experiment dat je thuis kunt doen met gewone ingrediënten waarvan je de meeste vast al in de keuken hebt staan. Het uitvoeren van de experimenten is net zo leuk als het resultaat! Stop na elke stap en kijk of er iets verandert voordat je verdergaat met de volgende stap. Soms veranderen de kleur, temperatuur, structuur of geur als je nieuwe ingrediënten toevoegt. Met dingen als kleverig ijs, drijvende rozijnen, vuurvaste ballonnen, eenhoornnoedels, blaasraketten en smakelijk slijm maakt nanotechnoloog Michelle Dickinson duidelijk dat iedereen, zowel jong als oud, thuis in de keuken aan wetenschap kan doen!

    EAN: 9789059569744
    Auteur: 
    Uitgever: Fontaine Uitgevers
    Vertaler:  Mariëlle Steinpatz
    Publicatiedatum:   31-05-2019
    Uitvoering: Hardback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 237 mm
    Breedte: 304 mm
    Dikte: 20 mm
    Gewicht: 1241 gr
    Voorraad: Beschikbaar
    Aantal bladzijden: 176