EAN:  9789059569249
Publicatiedatum:   14-06-2019
Uitvoering:  Hardback
Taal:   Nederlands
Hoogte:  221 mm
Breedte:  276 mm
Dikte:  19 mm
Gewicht:  844 gr
Aantal bladzijden:  192

  Bestelbaar | ma-do voor 16:00 > volgende dag bij RW ( vr > ma | za > di )

Voor Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek kent het grillen geen geheimen meer. Met Groen op kolen laten zij zien hoe veelzijdig een vega(n) BBQ kan zijn. Ontdek bereidingswijzen van groenten en fruit op houtskool, zoals poffen en grillen, caveman-style of roken. Leer meer over vleesvervangers, zoals tofu, seitan en tempeh en hoe je ze op de BBQ kunt gebruiken. De omnivoren in je omgeving zullen jaloers worden door de stoere, vegetarische gerechten die met een houtskoolbarbecue gemaakt kunnen worden. Met de recepten uit dit boek kun je zelfs een vegan of glutenvrije barbecue samenstellen. Geniet van geroosterde bloemkool, gegrilde fruitsappen, vegan bietenburgers en pittige wokrecepten en zet deze zomer de lekkerste gerechten op tafel.

    EAN: 9789059569249
    Auteur: 
    Uitgever: Fontaine Uitgevers
    Publicatiedatum:   14-06-2019
    Uitvoering: Hardback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 221 mm
    Breedte: 276 mm
    Dikte: 19 mm
    Gewicht: 844 gr
    Voorraad: Beschikbaar
    Aantal bladzijden: 192