Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

Het langste natuurpad van Nederland


Nederlands | 18-04-2023 | 160 pages

9789059567009

Paperback / softback


  Lees hier de eerste pagina``s....

€ 17,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 De Boekverkoopers

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Wil je een grutto horen? Een haas zien wegspringen in het veld? Wil je een ree spotten, een veld vol orchideeën in de mist zien opduiken of door een moerasbos struinen? Dan moet je echt naar buiten, de vrije natuur in!


De redactie van natuurmagazine Roots weet dat als geen ander. Voor iedereen die graag wandelt en naar dieren en planten kijkt, heeft Roots deze wandelgids langs het langste natuurpad van Nederland gemaakt, van Delfzijl naar Goirle.

Een wandelroute van 459 km dwars door Nederland die zoveel mogelijk over stille zandpaden en landweggetjes voert, door de mooiste natuur. En langs dit gloednieuwe wandelpad zijn 136 natuurhotspots gekozen. Dat zijn plekken waar bijzondere dieren of planten leven, of waar een interessant landschap kan worden ervaren. In de Roots Wandelgidsen vind je de mooiste wandelingen van Nederland.

Biografie

ROOTS is een onafhankelijk natuurmagazine dat je midden in de natuur brengt. Kinderen worden gestimuleerd naar buiten te gaan en de natuur spelenderwijs te ontdekken. Fotografie speelt een belangrijke rol: het tijdschrift verrast met prachtige fotografie door toonaangevende internationale fotografen en combineert dit met illustraties.

Naast de serie Roots Wandelgidsen waarin al zes boeken met de allerbeste wandelroutes verschenen, publiceerde Roots ook Vogels in onze tuin, Roofvogels en uilen en de populaire doe-boeken voor kinderen, zoals Doe-boek onderwater.

Details

ISBN :9789059567009
Uitgever :Park Uitgevers
Publicatiedatum :  18-04-2023
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :130 mm
Dikte :14 mm
Gewicht :292 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :160
Collection :  Roots wandelgids