Hotel Achtertuin

Vol verhalen, buitenactiviteiten, knutsel ideeën, dieren- en plantenweetjes

EAN:  9789050116763
Publicatiedatum:   17-04-2019
Uitvoering:  Hardback
Taal:   Nederlands
Hoogte:  217 mm
Breedte:  256 mm
Dikte:  11 mm
Gewicht:  475 gr
Aantal bladzijden:  68

  Bestelbaar | ma-do voor 16:00 > volgende dag bij RW ( vr > ma | za > di )

Peuters en kleuters ontdekken de tuin en een heleboel bijzondere dieren. Een vrolijk voorleesboek met leuke natuurweetjes en natuuractiviteiten. Rijk geïllustreerd. Vanaf 3 t/m 6 jaar.

Judith van der Stelt is tekstschrijver met een hart voor natuur. Ze schreef onder meer twee kinderboeken: Waddenkind (2006) en De bodemschat (2015). Tineke van der Stelt is kinderboekenillustrator en prentenboekenmaker. Ze werkt daarnaast als kleuterleidster bij een natuur-BSO.

Peuters en kleuters ontdekken de tuin en zijn bewoners ... De opa en oma van Doris en Jop hebben wel honderd buren, maar ze wonen niet in de stad. Rara, hoe kan dat? Goed geraden, ze hebben een tuin. En in die tuin wonen een heleboel dieren: mollen en musjes, hommels en waterjuffers, kikkers en vlinders en nog veel meer! In korte verhaaltjes leren kleine kinderen alle tuindieren kennen. Een vrolijk voorleesboek met leuke natuurweetjes en natuuractiviteiten. Fraai geïllustreerd met grote, kleurrijke tekeningen. Vanaf 3 t/m 6 jaar. Bij elk verhaaltje hoort ook een activiteit. Maak zelf een uiltje van een dennenappel, bouw een dierenhotel of maak een verzamelkastje voor al je mooie natuurvondsten. Judith van der Stelt is tekstschrijver met een hart voor natuur. Ze schreef onder meer twee kinderboeken: Waddenkind (2006) en De bodemschat (2015). Tineke van der Stelt is kinderboekenillustrator en prentenboekenmaker. Ze werkt daarnaast als kleuterleidster bij een natuur-BSO. natuur, tuinieren, tuindieren, dieren in de tuin, natuuractiviteiten voor kinderen, alle kinderen naar buiten, natuurbeleving

Peuters en kleuters ontdekken de tuin en zijn bewoners. Kijk eens, in de tuin wonen een heleboel bijzondere dieren: mollen en musjes, hommels en waterjuffers, kikkers en vlinders en nog veel meer. In korte verhaaltjes leren kleine kinderen alle tuindieren kennen. Een vrolijk voorleesboek inclusief natuurweetjes en natuuractiviteiten. Rijk geïllustreerd met kleurrijke tekeningen. Vanaf 3 t/m 6 jaar.

  EAN: 9789050116763
  Auteur: 
  Uitgever: KNNV Uitgeverij
  Publicatiedatum:   17-04-2019
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 217 mm
  Breedte: 256 mm
  Dikte: 11 mm
  Gewicht: 475 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 68
  Keywords:   alle kinderen naar buiten;dieren in de tuin;natuuractiviteiten;tuindieren