€ 34,99
Nog niet beschikbaar, beschikbaar op 25/09/2025
Korte beschrijving/Annotatie
Hét naslagwerk voor elke liefhebber van de aardappel
Tekst achterflap
In Aardappelbijbel van Jacques Hermus, zoon van een aardappelboer, vind je meer dan 200 recepten voor verschillende bereidingen van onze knol - verzameld uit de wereld. Van eenvoudige krieltjes met wat zout en boter tot een romige driesterrenpuree. Leer meer over de verschillende aardappelsoorten, van bintje tot Bonnotte, en hoe hun smaak en vorm van invloed zijn op je gerecht. Bak patatas bravas of hash browns en stamp een hete bliksem of Leidse hutspot. Pof in de oven of boven open vuur en pureer een mousseline of gnocchi di patate.
Biografie
Jacques Hermus is culinair journalist en schrijft voor diverse kranten en magazines. Hij werkte 20 jaar als restaurantrecensent van Dagblad van het Noorden en levert nog wekelijks zijn culinaire (reis)verhalen aan. Naast reportages voor onder meer Seasons, Leven in Frankrijk en Winelife heeft Jacques meerdere boeken op zijn naam staan, met veelal het culinaire buitenleven in de hoofdrol.
Details
EAN : | 9789048872466 |
Uitgever : | Overamstel Uitgevers |
Publicatie datum : | 25-09-2025 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Status : | Nog niet beschikbaar |
Aantal pagina's : | 496 |