Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers



Van wafel tot koek

Gebak uit het hart van de Lage Landen voor alle feesten van het jaar

EAN:  9789048870004
Publicatiedatum:   13-03-2023
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  272

  Bestelbaar

'Ik ben helemaal verliefd op dit mooi boek' - Nigella Lawson

Regula verbeeldt met haar verhalende fotografie en recepten het landschap van de rijke bakcultuur van de Lage Landen. Van het donkere roggebrood en de honingkoek die de ruggengraat vormden van een dagelijks feest op het bord tot lang vergeten recepten. Er zijn wafels en winterbroden voor de twaalf dagen van Kerstmis, pannenkoeken voor Lichtmis en Carnaval, krakelingen voor de vastentijd, vlaai en gefrituurde bollen voor Kerstmis en alle kruidige lekkernijen die ons meteen aan Sinterklaas en Sint-Maarten doen denken.

Regula Ysewijn is culinair auteur en fotograaf. Ze heeft een bijzondere interesse in historische recepten en de evolutie van onze eet- en drinkcultuur. Daarnaast is Regula jurylid van Bake off Vlaanderen, de Vlaamse versie van het Britse programma The Great British Bake Off. Regula's werk voert haar meestal naar Groot-Brittannië waar zij meewerkt aan verschillende publicaties zoals het magazine van Borough Market en aan programma's voor BBC.

    EAN: 9789048870004
    Auteur: 
    Uitgever: Overamstel Uitgevers
    Publicatiedatum:   13-03-2023
    Uitvoering: Hardback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 258 mm
    Breedte: 198 mm
    Dikte: 29 mm
    Gewicht: 1098 gr
    Voorraad:  Bestelbaar
    Aantal bladzijden: 272
    Keywords:   bakken;carnaval;gebak;kermis;koek;koekebrood;krakelingenen;lichtmis;pannekoeken;pretzels;speculaas;vlaai;wafel