You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789048864706
Publicatiedatum:   01-06-2022
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  40

  Bestelbaar

Benjamin, een jong konijn, is verzamelaar. Hij verzamelt dingen in potjes. Gewone dingen - zoals boterbloemen, veertjes, en stenen in de vorm van een hart. Op een dag komt hij een ander konijn tegen, Julia. Samen beginnen ze heel bijzondere dingen te verzamelen - zoals regenbogen, het geluid van de zee en de wind vlák voordat er sneeuw valt. En, het beste van alles is dat ze zich, als ze de potjes vasthouden en erin kijken, alle mooie bijzondere dingen herinneren die ze samen hebben gezien en gedaan. Maar dan heeft Julia op een dag verdrietig nieuws: ze gaat verhuizen. Hoe kunnen hun verzameling én hun vriendschap blijven groeien als ze elkaar niet meer kunnen zien?

Vertaald door Edward van de Vendel

Een prachtig geïllustreerd en hartverwarmend prentenboek over vriendschap

Deborah Marcero is auteur en illustrator. Ze werkt met materialen zoals inkt (zowel met kwast als pen), potlood, waterverf, gouache, kleurpotloden, houtskool en digitaal. Als ze niet aan het tekenen, schrijven, lezen of lesgeven is, vind je haar op haar fiets, in haar tuin, op de skipiste, in haar kajak of knuffelend met haar hond Bear.

  EAN: 9789048864706
  Auteur: 
  Uitgever: Overamstel Uitgevers
  Vertaler:  Edward van de Vendel
  Publicatiedatum:   01-06-2022
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 223 mm
  Breedte: 285 mm
  Dikte: 10 mm
  Gewicht: 452 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 40
  Keywords:   afscheid;emotie;het weer;hobby;illustraties;kunst;natuur;natuurverschijnselen;post;verhuizen;verzamelen;verzameling;vriendschap