You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789048861897
Publicatiedatum:   01-09-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  304

  Bestelbaar

Na de zomervakantie gaan Lotte en Thijs naar groep zeven. Helaas is de sluwe juf Braaksel nog altijd directeur van hun school. Ze hebben geluk dat Lucas weer terug is in hun klas: hij ontdekt dat de uitvinder van de magische ring nog iets heeft uitgevonden waarmee ze juf Braaksel voorgoed kunnen laten verdwijnen. Maar net voordat ze de uitvinding willen gebruiken, wordt hij gestolen... Ze willen het bijna opgeven, maar dan blijkt dat Milou, hun nieuwe klasgenootje, meer van de diefstal afweet. Komen ze dan toch nog van die gemene juf Braaksel af?

Eindelijk weer een nieuw, spannend Juf Braaksel-avontuur!

Carry Slee is de meest bekende kinderboekenauteur van Nederland. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Tien keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

  EAN: 9789048861897
  Auteur: 
  Uitgever: Overamstel Uitgevers
  Publicatiedatum:   01-09-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 148 mm
  Breedte: 220 mm
  Dikte: 31 mm
  Gewicht: 460 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 304
  Collection:   Juf Braaksel
  Keywords:   avontuur;carry slee;gevangenis;grappig;humor;juf braaksel;kanon;kasteelmuur;kompas;mysterie;populair;school;skelet;slee;spannend;spanning;verdwijning