You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789048860548
Publicatiedatum:   10-06-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  552

  Bestelbaar

Van Alaska tot Zuid-Afrika overal in de wereld wordt er gebarbecued. Overal met eigen ingrdiënten en op eigen wijze. In De BBQ-atlas laat Julius Japsers zien hoe divers barbequen kan zijn. In meer dan 150 recepten neemt hij je de hele wereld mee over. Van BBQ-party's in Australië, satés in Indonesië, kamado's uit Japan, groente uit het Midden Oosten, vis uit Scandinavië, streetfood uit Azië tot goede stukken vlees uit Argentinië.

De lekkerste BBQ recepten uit de hele wereld

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's 'Topchef'. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder drie barbecuekookboeken.

    EAN: 9789048860548
    Auteur: 
    Uitgever: Overamstel Uitgevers
    Publicatiedatum:   10-06-2021
    Uitvoering: Hardback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 191 mm
    Breedte: 265 mm
    Dikte: 49 mm
    Gewicht: 2026 gr
    Voorraad:  Bestelbaar
    Aantal bladzijden: 552
    Collection:   Kookatlassen
    Keywords:   afrika;atlas;australië;azië;barbecue;bbq;europa;gevogelte;grillen;groente;kamado;kookboek;noord-amreika;recepten;slowcooking;vlees;wereld;zoet;zuid-amerika