You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.



Sausbijbel

Van aioli en bordelaisesaus tot chimichurri, vigneronne- en xo-saus

EAN:  9789048859696
Publicatiedatum:   11-10-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  488

  Bestelbaar

Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in Sausbijbel aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stap-fotografie zien hoe zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt. Van BBQ- tot botersauzen en van dressings, olies en vinaigrettes tot aan sauzen met of voor bij groente, vlees, vis en schaal- en schelpdieren. En natuurlijk sauzen op basis van bouillon, alcohol, roux en niet te vergeten dessertsauzen, onder meer op basis van fruit, karamel en chocolade. Sausbijbel is voor zowel de beginnende kok als de gevorderde hobby-kok een verassend en leerzaam naslagwerk.

Sausbijbel is een tijdloos naslagwerk voor iedereen die graag in de keuken staat.

Julius Jaspers opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder de bestsellers BBQ-bijbel, Groente op de BBQ en Stoofbijbel.

    EAN: 9789048859696
    Auteur: 
    Uitgever: Overamstel Uitgevers
    Publicatiedatum:   11-10-2021
    Uitvoering: Hardback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 165 mm
    Breedte: 218 mm
    Dikte: 46 mm
    Gewicht: 1239 gr
    Voorraad:  Bestelbaar
    Aantal bladzijden: 488
    Collection:   Kookbijbels