Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

Sausbijbel


Nederlands | 11-10-2021 | 488 pages

9789048859696

Hardback


  Lees hier de eerste pagina``s....

€ 33,99

  Toevoegen aan winkelwagen
 De Boekverkoopers

   Bestelbaar




Korte beschrijving/Annotatie

Sausbijbel is een tijdloos naslagwerk voor iedereen die graag in de keuken staat.

Tekst achterflap

Met meer dan 250 recepten en handige tips laat Julius Jaspers in Sausbijbel aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stap-fotografie zien hoe zelf de beste sauzen en smaakmakers maakt. Van BBQ- tot botersauzen en van dressings, olies en vinaigrettes tot aan sauzen met of voor bij groente, vlees, vis en schaal- en schelpdieren. En natuurlijk sauzen op basis van bouillon, alcohol, roux en niet te vergeten dessertsauzen, onder meer op basis van fruit, karamel en chocolade. Sausbijbel is voor zowel de beginnende kok als de gevorderde hobby-kok een verrassend en leerzaam naslagwerk.

Biografie

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Details

ISBN :9789048859696
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatiedatum :  11-10-2021
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :218 mm
Breedte :165 mm
Dikte :46 mm
Gewicht :1230 gr
Voorraad : Bestelbaar
Aantal bladzijden :488
Collection :  Kookbijbels