You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789048859450
Publicatiedatum:   15-03-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  320

  Bestelbaar

Als Yara de diagnose CVS (chronisch vermoeidheidssyndroom) krijgt, weigert ze zich daar zomaar bij neer te leggen. Ze is zeventien, ze wil niet ziek zijn, en al helemaal niet chronisch.
Haar ouders, haar broertje Corey en zus Tessa proberen haar te helpen, maar Yara laat niemand toe. In plaats daarvan verliest ze zichzelf in Evol, een hyperrealistisch spel waarin je zelf de hoofdrol speelt. In deze virtuele wereld is Yara niet ziek en kan ze zijn wie ze wil zijn. Ze ontmoet er de knappe Amir, met wie ze op zoek gaat naar de oplossing voor de mysterieuze rook die de stad en haar inwoners bedreigt. Stukje bij beetje raakt Yara meer en meer betrokken bij de gebeurtenissen in de stad.
In het echte leven ontmoet ze Finn, die haar uit de virtuele wereld probeert te trekken en haar in wil laten zien dat ze ook met CVS een leuk leven kan hebben.

Terwijl Yara's familie en vrienden zich zorgen maken om haar gezondheid, kiest Yara ervoor om zich te blijven verliezen in deze alternatieve werkelijkheid. Zal ze uiteindelijk nog terug willen keren naar de realiteit?

Een actuele YA-roman over jezelf kwijtraken in een digitale wereld

Pamela Sharon is verzot op schrijven, jurkjes en chai latte. Bij meerdere schrijfwedstrijden viel ze in de prijzen. Ze debuteerde met het intrigerende en verrassende De geur van groen, waarmee ze tweede werd in de Moon YA Contest. Nu is er haar tweede boek: Wie ik gisteren was.

  EAN: 9789048859450
  Auteur: 
  Uitgever: Overamstel Uitgevers
  Publicatiedatum:   15-03-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 135 mm
  Breedte: 209 mm
  Dikte: 31 mm
  Gewicht: 414 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 320
  Keywords:   app;chronisch vermoeidheidssyndroom;cvs;familie;gamen;games;problemen;verliefd;virus;vrienden;ziekte