You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789048858415
Publicatiedatum:   23-06-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  288

  Bestelbaar

Het is Lotte en Thijs nog steeds niet gelukt om de geniepige juf Braaksel van hun school te verjagen, zelfs niet met de hulp van hun slimme vriend Lucas. Juf Braaksel blijft maar valse plannen bedenken: ze heeft bijvoorbeeld een belachelijk nieuw schooluniform bedacht. En ze wil nu alle beste vrienden en vriendinnen uit elkaar halen, en in andere klassen zetten. Dat mag toch niet gebeuren?
Braaksels enge vriendinnen Greta Granaat en Alie Cyaankali zijn ondertussen alweer vrijgelaten uit de gevangenis en hebben hun eigen geheime plan waar Thijs een grote rol in speelt...
En dan komt Thijs er thuis ook nog achter dat zijn ouders een groot geheim voor hem verborgen hebben gehouden. Kan hij erachter komen wat het geheim is én uit de handen van juf Braaksel en haar vriendinnen blijven?

Een nieuw deel in de serie over de verschrikkelijkste juf op aarde: Juf Braaksel!

Carry Slee is met stip op één de meest bekende kinderboekenauteur. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Negen keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn inmiddels meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht.

  EAN: 9789048858415
  Auteur: 
  Uitgever: Overamstel Uitgevers
  Publicatiedatum:   23-06-2021
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 151 mm
  Breedte: 221 mm
  Dikte: 32 mm
  Gewicht: 512 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 288
  Collection:   Braaksel
  Keywords:   evi;geheim;grappig;humor;juf braaksel;kidnap;lotte;lucas;ontsnapping;ontvoering;plan;school;spannend;thijs