You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789048855124
Publicatiedatum:   22-06-2021
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  416

   Herdruk

Met Het complete BBQ boek geeft Julius Jaspers je alle tools, technieken en recepten in handen om het hele jaar door de lekkerste gerechten te bereiden op de BBQ. Van de snelle doordeweekse maaltijd tot showstoppers voor in het weekend en alles wat je verder nodig hebt voor een geslaagd diner van de grill. Denk aan marinades, rubs, snacks, sauzen en zuurgoed en natuurlijk iets zoets van de BBQ toe.

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde onder meer RTL's MasterChef Holland. Hij schreef talloze kookboeken, waaronder drie barbecuekookboeken, en hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy.

    EAN: 9789048855124
    Auteur: 
    Uitgever: Overamstel Uitgevers
    Publicatiedatum:   22-06-2021
    Uitvoering: Hardback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 192 mm
    Breedte: 267 mm
    Dikte: 39 mm
    Gewicht: 1645 gr
    Voorraad: Herdruk
    Aantal bladzijden: 416
    Keywords:   barbeque;bbq;buiten;groente;vis;vlees