EAN:  9789048855124
Publicatiedatum:   20-06-2020
Uitvoering:  Hardback
Taal:   Nederlands
Hoogte:  192 mm
Breedte:  267 mm
Dikte:  39 mm
Gewicht:  1634 gr
Aantal bladzijden:  416

  Bestelbaar | ma-do voor 16:00 > volgende dag bij RW ( vr > ma | za > di )

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde onder meer RTL's MasterChef Holland. Hij schreef talloze kookboeken, waaronder drie barbecuekookboeken, en hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy.

Met Het complete BBQ boek geeft Julius Jaspers je alle tools, technieken en recepten in handen om het hele jaar door de lekkerste gerechten te bereiden op de BBQ. Van de snelle doordeweekse maaltijd tot showstoppers voor in het weekend en alles wat je verder nodig hebt voor een geslaagd diner van de grill. Denk aan marinades, rubs, snacks, sauzen en zuurgoed en natuurlijk iets zoets van de BBQ toe.

    EAN: 9789048855124
    Auteur: 
    Uitgever: Overamstel Uitgevers
    Publicatiedatum:   20-06-2020
    Uitvoering: Hardback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 192 mm
    Breedte: 267 mm
    Dikte: 39 mm
    Gewicht: 1634 gr
    Voorraad: Beschikbaar
    Aantal bladzijden: 416
    Keywords:   barbeque;bbq;buiten;groente;vis;vlees