You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789048854943
Publicatiedatum:   30-04-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  272

  Bestelbaar

Wat is er gebeurd met Marianne? Op haar vijftiende liep ze van huis weg om nooit meer iets van zich te laten horen. Jaren later kampt haar zusje Nicole nog steeds met het trauma van haar verdwijning. Ze besluit om alles achter zich te laten en naar Spanje te verhuizen. Maar ook daar kan ze niet aan het verleden ontsnappen. Een bijzondere verschijning doet de hoop dat haar zus nog leeft oplaaien en leidt haar naar het onbewoonde Vogeleiland.

Verteld vanuit verschillende perspectieven, leer je als lezer het verhaal van Marianne kennen. Je wordt heen en weer geslingerd tussen hoop en vrees, liefde en wreedheid, sympathie en antipathie. Het enige wat je nog wilt is dat de waarheid boven water komt.

Eindelijk weer een thriller van Marion Pauw! En wat voor een!

Marion Pauw (1973) is schrijfster en scenariste. Ze schreef onder andere de bestsellers Daglicht, Zondaarskind en Hemelen. Voor Daglicht ontving Pauw de Gouden Strop en de IJslandse prijs voor beste vertaalde thriller. Bij Lebowski Publishers verschenen van haar hand Hotel Hartzeer, met Susan Smit, en De experimenten. Met Vogeleiland maakt ze haar comeback als thrillerauteur.

Spannend boek over raadselachtige vermissing. Pauw levert een huzarenstukje af.

  EAN: 9789048854943
  Auteur: 
  Uitgever: Overamstel Uitgevers
  Publicatiedatum:   30-04-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 135 mm
  Breedte: 211 mm
  Dikte: 27 mm
  Gewicht: 364 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 272
  Keywords:   kampen;marion pauw;natuurgebied;onbewoond eiland;ontvoering;psychologische thriller;pubermoeder;spanje;thriller;vermissing;vogeleiland;zusje;zwanger