Nederlands | 19-06-2020 | 360 pages
9789048848263
Hardback
Hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Thaise keuken wil leren kennen
Van papajasalade tot pad Thai en van jackfruitcurry tot tom kha gai: Noi Pia-Ud neemt je mee op een culinaire reis door heel Thailand. Van de dichtbevolkte straten vol eetstalletjes in Bangkok tot aan de uitgestrekte stranden in het zuiden van Thailand.
Noi is geboren Thailand en op haar tiende naar Nederland gekomen. Van haar moeder leerde ze op jonge leeftijd alles over de Thaise kookkunst. In Nederland heeft ze als gastvrouw in meerdere Thaise restaurants gewerkt en ging ze naar de 'Hubertus Vakschool' en het 'ROC' waar ze Hotel en Gastronomie studeerde. Daarnaast heeft ze in Bangkok authentieke Thaise kookkunst en fruitcarving gestudeerd aan de 'Rajamangala University of Technology Krungthep'.
ISBN : | 9789048848263 |
Uitgever : | Overamstel Uitgevers |
Publicatiedatum : | 19-06-2020 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal : | Nederlands |
Hoogte : | 225 mm |
Breedte : | 162 mm |
Dikte : | 36 mm |
Gewicht : | 928 gr |
Voorraad : | Bestelbaar |
Aantal bladzijden : | 360 |
Keywords : | bangkok;ingrediënten;jackfruit;keuken;koken;pad thai;papaja;recepten;thailand;tom kha gai |