Nederlands | 30-11-2018 | 464 pages
9789048844401
Hardback
Chocoladebijbel is hét naslagwerk voor de chocoladeliefhebber
Met meer dan 150 recepten, handige tips en aanwijzingen laat chocolatier Kees Raat in Chocoladebijbel de oneindige mogelijkheden van chocolade zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste chocoladerecepten. Van klassiekers als brownies en chocoladetruffels tot modernere creaties als oreo-koekjes en chocoladekroketten. Maak je eigen Mars, draai zelf chocolade-ijs, shake een chocoladecocktail, of wat dacht je van een overheerlijke chocoladesmoothie. Kortom, Chocoladebijbel is voor zowel de beginnende als de ervaren chocoladeliefhebber een verrassend en leerzaam naslagwerk.
MEER DAN 150 CHOCOLADERECEPTEN
HELDERE HOW-TO'S EN TECHNIEKEN
ZOWEL KLASSIEKE ALS MODERNE RECEPTEN
BOORDEVOL WEETJES OVER CHOCOLADE
Kees Raat (1965) is chocolatier en ijsmaker. Hij groeide op in een bakkersfamilie, maar ontdekte al snel dat zijn ware passie bij chocolade ligt. Nu, in zijn winkel Metropolitan op de Amsterdamse Warmoesstraat, maakt en verkoopt hij de lekkerste chocolade en het beste ijs.
ISBN : | 9789048844401 |
Uitgever : | Overamstel Uitgevers |
Publicatiedatum : | 30-11-2018 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal : | Nederlands |
Hoogte : | 216 mm |
Breedte : | 164 mm |
Dikte : | 41 mm |
Gewicht : | 1184 gr |
Voorraad : | Bestelbaar |
Aantal bladzijden : | 464 |