You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789048832507
Publicatiedatum:   30-06-2016
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  512

  Bestelbaar

BBQbijbel is hét naslagwerk voor de barbecueliefhebber
Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In BBQbijbel laat barbecuekoning Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto's en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten prijs.

BOORDEVOL HANDIGE BBQTRUCS
UITLEG VAN BBQBENODIGDHEDEN EN -BEGRIPPEN
HELDERE HOW-TO'S EN BBQTECHNIEKEN
DUIDELIJKE STAP-VOOR-STAPFOTO'S
MEER DAN 250 BBQRECEPTEN
DIVERSE CONDIMENTEN


Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's 'Topchef'. Nu schrijft hij kookboeken, BBQbijbel is zijn tiende boek, en heeft hij twee restaurants in Amsterdam waaronder Julius Bar & Grill.


DE PERS OVER SMARTBBQ
'Ontsteek de vuren! Of je nu het liefst kookt op kooltjes, hout of gas; Julius Jaspers heeft voor elke barbecue de juiste recepten.'
ELLE ETEN

'Het boek staat vol met tips, trucs en recepten.'
NRC

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's 'Topchef'. Nu schrijft hij kookboeken, Aziatisch streetfood wordt zijn elfde boek, en heeft hij verschillende restaurants in Amsterdam waaronder Julius Bar & Grill en op twee locaties Happyhappyjoyjoy.

  EAN: 9789048832507
  Auteur: 
  Uitgever: Overamstel Uitgevers
  Publicatiedatum:   30-06-2016
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 162 mm
  Breedte: 217 mm
  Dikte: 47 mm
  Gewicht: 1278 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 512
  Collection:   Kookbijbels
  Keywords:   barbecue;barbecue bijbel;bbq;bbq bijbel;bbqbijbel;briketten;burgers;gevogelte;grillen;groente;houtskool;kamado;lam;recepten;roosteren;rund;slow cooking;spiesjes;varken;vis;vuur;zomer