Nederlands | 03-11-2022 | 288 pagina's
9789048320219
Hardback
€ 10,99
Ontdek heerlijke authentieke Nederlandse gerechten, maar leer vooral hoe je met het enorme aanbod aan verse lokale ingrediënten fantastische gerechten op tafel kunt zetten: van stevige stoofpotten, verse groenten en lichte tussendoortjes tot verrukkelijke taarten, arretjescake en speculaas ‒ er is voor elk wat wils. Bereid een heerlijke stamppot met boerenkool, andijvie, appels, wortels of zuurkool... en natuurlijk aardappels; of maak eens jachtschotel, kroketten of nasi goreng. Serveer als toetje Limburgse abrikozenvlaai, bavarois met vers fruit of romige vanillevla. Vier koningsdag met oranjetompoezen, kerst met kerstkransjes en een kerststol, en Sinterklaas met kruidnoten en een banketstaaf. Er zijn gerechten voor elke smaak en gelegenheid, of je nu een lekkere uitsmijter wilt, een luxueuze garnalencocktail, een bord stevige erwtensoep of een zelfgemaakte stroopwafel.
Een uitgebreid kookboek met vijfhonderd recepten uit de Nederlandse keuken. Met authentieke gerechten als stevige stoof- en stampotten, erwtensoep, uitsmijters en stroopwafels, met speciale gerechten voor de feestdagen en extra aandacht voor het gebruik van lokale ingrediënten. Nuchter en toegankelijk geschreven. Met kleurenfoto's.
EAN : | 9789048320219 |
Uitgever : | Veltman Uitgevers B.V. |
Publicatie datum : | 03-11-2022 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 157 mm |
Breedte : | 157 mm |
Dikte : | 28 mm |
Gewicht : | 558 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 288 |
Reeks : | 500-serie |