EAN:  9789047701811
Publicatiedatum:   21-10-2015
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  384

  Bestelbaar | ma-do voor 16:00 > volgende dag bij RW ( vr > ma | za > di )

Het vervolg op Dr. Proktors Schetenpoeder

Bulle en Lise krijgen een ansichtkaart van doktor Proktor uit Parijs. De tekst op de kaart is zeer cryptisch, maar ze begrijpen er wel uit dat hij hen nodig heeft. Als de postzegel op de kaart uit 1888 blijkt te komen, vertrekken ze onmiddellijk naar Parijs. In Parijs aangekomen blijkt dat doktor Proktor zijn oude uitvinding, de teletijdtobbe, aan de praat heeft gekregen.

Dokter Proktor zit in het verleden - diep in de problemen! Geholpen door Proktors vroegere geliefde Juliette, reizen Bulle en Lise de doktor achterna. Het is het begin van een groot avontuur: Bulle belandt in de goede tijd, maar op de verkeerde plek. Lise komt op de goede plek terecht, maar doktor Proktor is daar al vertrokken. Er volgt een chaotisch heen en weer gereis door de tijd om elkaar te vinden, waarbij ze flink worden dwarsgezeten door Raspa, de ex-assistente van dokter Proktor. Bulle en Lise ontmoeten allerlei bekende historische figuren, zoals Napoleon en meneer Eiffel. Ze belanden zelfs bij Jeanne d'Arc in de cel...

Het blijkt helemaal niet gemakkelijk te zijn om de loop van de geschiedenis te veranderen, maar na een heleboel tijdreizen, komt uiteindelijk toch alles en iedereen weer op zijn pootjes terecht.

  EAN: 9789047701811
  Auteur: 
  Uitgever: Lemniscaat B.V., Uitgeverij
  Vertaler:  Femke Blekkingh-Muller
  Publicatiedatum:   21-10-2015
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 153 mm
  Breedte: 223 mm
  Dikte: 32 mm
  Gewicht: 654 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 384