EAN:  9789047626671
Publicatiedatum:   15-10-2019
Uitvoering:  Hardback
Taal:   Nederlands
Hoogte:  205 mm
Breedte:  232 mm
Dikte:  21 mm
Gewicht:  762 gr
Aantal bladzijden:  160

  Bestelbaar | ma-do voor 16:00 > volgende dag bij RW ( vr > ma | za > di )

Kinderbakboek-tour langs boekhandels en tv programma's met bak-wedstrijden voor kinderen.

RUTGER VAN DEN BROEK (1986) klom als kind al op het aanrecht als zijn moeder aan het bakken was. In 2013 won hij de eerste editie van Heel Holland Bakt, waarna hij zich fulltime aan het bakken kon wijden. Van zijn bestsellers De bakbijbel en De koekjesbijbel zijn inmiddels meer dan 70.000 exemplaren verkocht. Ook heeft Rutger een populair bakblog: RutgerBakt.nl. MARK HAAYEMA (1985) is schrijver en acteur. Behalve kinderboeken schrijft Mark ook theatervoorstellingen voor onder anderen Herman van Veen en Kinderen voor Kinderen. Ook speelde hij als acteur en poppenspeler in bijvoorbeeld De Boterhamshow, Sesamstraat, Alfred J. Kwak, War Horse en Ja zuster, nee zuster. Zijn prentenboek Johannes de Parkiet, een boek over wennen aan vreemde vogels, was kerntitel voor de Kinderboekenweek 2018 en werd in 2019 bekroond met een Vlag en Wimpel.

De familie Bakker is het liefst de hele dag in de weer met bloem, eieren, boter en suiker. Het hele jaar door maken ze de lekkerste baksels: cheesecakejes met aardbeien in de lente, strandkoekjes in de zomer, rozijnenbollen in de herfst, en ’s winters natuurlijk kruidnoten en kerstkransjes. En wat te denken van de honnepon, een ratjetoe of verwentelteefjes? ’t Verrukkelijke kinderbakboek is het leukste bakboek voor kinderen vanaf zes jaar! Heel Holland Bakt-winnaar Rutger van den Broek en kinderboekenschrijver Mark Haayema maakten samen dit boek vol heerlijke recepten, smakelijke verhalen en grappige gedichten. Achtentwintig recepten en handige tips voor beginnende bakkers: daar ben je wel even zoet mee.

Kinderbakboek-tour! Rutger van den Broek en Mark Haayema gaan ook op tour! Vanaf 12 oktober gaan ze langs bij verschillende boekhandels, radio-stations, tv-programma’s en ze geven interviews. Tijdens de tour verzorgen ze proeverijen, bakwedstrijden, lezen ze voor, jureren ze kinderbaksels en beantwoorden ze alle vragen (of in ieder geval diegene waar ze het antwoord op denken te weten).

  EAN: 9789047626671
  Auteur: 
  Uitgever: Rubinstein Publishing BV
  Publicatiedatum:   15-10-2019
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 205 mm
  Breedte: 232 mm
  Dikte: 21 mm
  Gewicht: 762 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Aantal bladzijden: 160
  Keywords:   bakken;heel holland bakt;holland bakt;kinderbakboek;koken;kookboek;mark haayema;rutger bakt;rutger van den broek;taartjes;verrukkelijke kinderbakboek