EAN:  9789047625346
Publicatiedatum:   09-04-2018
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:   Nederlands
Hoogte:  140 mm
Breedte:  188 mm
Dikte:  15 mm
Gewicht:  139 gr

  Bestelbaar | ma-do voor 16:00 > volgende dag bij RW ( vr > ma | za > di )

Deel 1 van Ferrantes Napolitaanse Romans.

Lila en Elena groeien samen op in een volkswijk in het Napels van de jaren vijftig, een tijd waarin het ondenkbaar is dat meisjes hun tijd verspillen met leren. De intelligente Lila moet van school om te gaan werken. Ze probeert aan haar milieu te ontsnappen door jong te trouwen. Haar beste vriendin Elena mag wel verder leren, maar beseft maar al te goed hoeveel slimmer Lila is. En mooier. De geniale vriendin is de eerste van Ferrantes vier Napolitaanse romans, waarin zij met groot inlevingsvermogen en in een onnavolgbare stijl vertelt over twee vrouwen en hun levenslange vriendschap, die even sterk om liefde als om rivaliteit draait. Ferrante vertelt met het verhaal van Lila en Elena ook het verhaal van een wijk, een stad en een land in een tijd vol veranderingen.

MP3 CD's

De Geniale vriendin is de eerste van Ferrantes Napolitaanse romans, waarin zij met groot inlevingsvermogen en in een onnavolgbare stijl vertelt over twee vrouwen en hun levenslange vriendschap, die even sterk om liefde als om rivaliteit draait. Ferrante vertelt met het verhaal van Lila en Elena ook het verhaal van een wijk, een stad en een land in een tijd vol veranderingen.

  EAN: 9789047625346
  Auteur: 
  Uitgever: Rubinstein Publishing BV
  Publicatiedatum:   09-04-2018
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 140 mm
  Breedte: 188 mm
  Dikte: 15 mm
  Gewicht: 139 gr
  Voorraad: Beschikbaar
  Collection:   De Napolitaanse romans
  Keywords:   dieuwertje blok;elena;elena ferrante;ferrante;geniale vriendin;italie;lila;luisterboek;mp3;napels;napolitaanse romans;rivaliteit;rubinstein;vriendschap;vrouwen