You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.Ontwapend

Mijn leven als vredesonderhandelaar bij gewapende conflicten, van IRA tot IS

€ 21,99

  Alvast reserveren
  Toevoegen aan verlanglijst
EAN:  9789046823293
Publicatiedatum:   30-08-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  192

   Nog niet beschikbaar

Fleur Ravensbergen praat met terroristen. Zij bemiddelt in gewapende conflicten over de hele wereld. In gewelddadige conflicten. Het is haar doel vrede te bereiken, of in ieder geval een afname van het geweld te bewerkstelligen. Dat is haar werk als medeoprichter van de Dialogue Advisory Group (dag), een onafhankelijke Amsterdamse stichting. Zij werkte in Spanje aan de ontwapening van de ETA, in Noord-Ierland, Irak, Congo, Sri Lanka en in vele andere landen.
Ontwapend is een indrukwekkend boek over vrede en oorlog, over de vraag of wij allemaal tot geweld in staat zijn, over empathie, over angst en over doorzettingsvermogen. Bovendien is het een handreiking voor iedereen die iets wil betekenen voor een betere wereld, in het groot of in het klein.

Fleur Ravensbergen is medeoprichter en onderdirecteur van de Amsterdamse stichting de Dialogue Advisory Group (dag). Sinds 2008 faciliteert zij vandaaruit de dialoog in gewapende conflicten over de hele wereld. In Nederland treedt zij op als mediator in leiderschaps- en communityconflicten die de samenleving raken. Ook schrijft zij, houdt lezingen en geeft les over haar ervaringen, o.a. aan de Universiteit van Amsterdam.

  EAN: 9789046823293
  Auteur: 
  Uitgever: Park Uitgevers
  Publicatiedatum:   30-08-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Voorraad: Nog niet beschikbaar
  Aantal bladzijden: 192