EAN:  9789045219431
Publicatiedatum:   28-05-2019
Uitvoering:  Hardback
Taal:   Nederlands
Hoogte:  185 mm
Breedte:  259 mm
Dikte:  28 mm
Gewicht:  1110 gr
Aantal bladzijden:  176

 Leverbaar

Het succes van veel gerechten zit ’m in de bouillon Een perfecte bouillon is de basis van veel gerechten – of dat nou een soep, een saus of een gerecht is. In dit boek lees je alles over do’s en don’ts, tips en tricks van de chef. Eindelijk weer zo’n boek waarop je teruggrijpt, eentje dat no-nonsense is en nooit teleurstelt. Jean Beddington onthult de geheimen achter zo’n perfecte bouillon. Of het er nu een is op basis van groente, gevogelte of vis; in dit boek staan ze allemaal. Want als de bouillon goed is, dan ligt het succes van het gerecht binnen handbereik. Maak de gebakken kabeljauwhaas met risotto van gamba’s, little gem en tomaten-kappertjessaus, bereid de tomaten- en rode pruimensoep met ricotta en bieslook of probeer de groene groenten in bouillon met couscous, yoghurt en harissasaus.

    EAN: 9789045219431
    Auteur: 
    Uitgever: Karakter Uitgevers BV
    Publicatiedatum:   28-05-2019
    Uitvoering: Hardback
    Taal: Nederlands
    Hoogte: 185 mm
    Breedte: 259 mm
    Dikte: 28 mm
    Gewicht: 1110 gr
    Voorraad: Beschikbaar
    Aantal bladzijden: 176