You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789045124889
Publicatiedatum:   22-09-2020
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  36

  Bestelbaar

Het trommeltje dat opa Bas als kleine jongen op een rommelmarkt vond, kreeg Lientje nog veel langer geleden in een ver warm land. Maar op een dag vergeet opa Bas het trommeltje. Wie zal het vinden?
Heden en verleden worden in dit prentenboek op een bijzondere manier met elkaar verweven. De kindertijd van opa’s en oma’s komt ineens voelbaar dichtbij.

Edward van de Vendel (1964) heeft een omvangrijk oeuvre bestaande uit meer dan tachtig kinder- en jeugdboeken: fictie, non-fictie, poëzie en prentenboeken. Zijn werk is met verschillende prijzen bekroond, waaronder twee keer de Woutertje Pieterse Prijs en vele Zilveren Griffels, als laatste voor Wat je moet doen als je over een nijlpaard struikelt en Vosje. Zijn drie YA boeken over Tycho & Oliver (De dagen van de bluegrassliefde, Ons derde lichaam en Oliver) werden alle drie bekroond met de prijs voor het beste jeugdboek. Ook werd hij genomineerd voor internationale kinderboekprijzen als de Hans Christian Andersenprijs en de Astrid Lindgren Memorial Award en kreeg hij de Duitse Jugendliteraturprijs.

  EAN: 9789045124889
  Auteur: 
  Uitgever: Singel Uitgeverijen
  Publicatiedatum:   22-09-2020
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 257 mm
  Breedte: 258 mm
  Dikte: 10 mm
  Gewicht: 420 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 36