You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.De boom met het oor

EAN:  9789045122830
Publicatiedatum:   11-10-2022
Uitvoering:  Hardback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  56

   In herdruk

Een kleine jongen kan niet wachten om na schooltijd te vertellen wat hij die dag voor bijzonders heeft ontdekt. Maar zijn ouders zijn aan het werk en om hem heen heeft iedereen het te druk om naar de jongen te luisteren. Zelfs de vogels, insecten en honden in het park hebben geen tijd voor hem. Wel vertellen ze over de allerhoogste boom van het park. Want wat de mensen niet weten, maar alle dieren wel, is dat er in de stam van de boom een oor zit. Een oor dat echt luistert…

Gouden Griffel-winnaar Annet Schaap schreef een ontroerend verhaal voor klein en groot, over opgroeien en het belang van een luisterend oor. Met illustraties van grootmeester Philip Hopman.

Annet Schaap (auteur en illustrator De meisjes) (1965) studeerde aan twee kunstacademies en een schrijversschool. Ze was al lange tijd succesvol als illustrator toen ze in 2017 haar schrijfdebuut maakte met Lampje, dat werd bekroond met onder meer de Gouden Griffel, de Woutertje Pieterse Prijs en de Vlaamse Boekenleeuw. Het boek werd bewerkt tot een theaterstuk en de VPRO werkt momenteel aan een televisieserie. De vertaalrechten werden aan 22 landen verkocht. Lampje werd genomineerd voor de prestigieuze Britse Carnegie Medal en kreeg in Italië de Premio Strega Ragazze e Ragazzi, de prijs voor het beste kinderboekdebuut.

  EAN: 9789045122830
  Auteur: 
  Uitgever: Singel Uitgeverijen
  Publicatiedatum:   11-10-2022
  Uitvoering: Hardback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 218 mm
  Breedte: 288 mm
  Dikte: 12 mm
  Gewicht: 422 gr
  Voorraad: In herdruk
  Aantal bladzijden: 56