Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

Reis van de farao's


Nederlands | 14-02-2024 | 400 pagina's

9789044366525

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 23,99


 De Boekverkoopers

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Kurt Austin en het NUMA-team zetten alles op het spel om te voorkomen dat een moordende wapenhandelaar een onschatbare eeuwenoude schat steelt.

Tekst achterflap

In 1074 v.C. verdwijnen schatten uit de graven van Egyptische farao's. In 1927 raakt een roekeloze Amerikaanse piloot vermist tijdens een transcontinentale vlucht. En nu zinkt een vissersboot samen met zijn mysterieuze lading voor de kust van Schotland. Kurt Austin en zijn NUMA-team onderzoeken hoe deze drie mysterieuze gebeurtenissen met elkaar verbonden zijn. Het team werkt daarvoor samen met de Britse MI5. Hun gemeenschappelijke vijand is de Bloodstone Group, een conglomeraat van wapenhandelaren en dieven die aan beide zijden van de Atlantische Oceaan oude relikwieën proberen te stelen. Kurt en zijn team raken al snel verwikkeld in een verhitte schattenjacht terwijl ze zich haasten om de verloren Egyptische rijkdommen te vinden voordat ze in verkeerde handen vallen.

Biografie

Clive Cussler schreef ruim veertig bestsellers, waaronder de beroemde serie over Dirk Pitt. Ook de actiethrillers rondom Kurt Austin en Isaac Bell en de reeks Dossier Oregon zijn van zijn hand. Hij heeft inmiddels al meer dan drie miljoen boeken verkocht in Nederland en Vlaanderen.

Details

EAN :9789044366525
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Vertaler : Pieter Cramer
Publicatie datum :  14-02-2024
Uitvoering :Paperback / softback
Taal/Talen : Nederlands
Hoogte :212 mm
Breedte :136 mm
Dikte :31 mm
Gewicht :418 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :400
Reeks :  Kurt Austin-avonturen (NUMA-files)
Keywords :  actie;actiethriller;avonturenroman;clive cussler;egypte;graham brown;historische avonturen;kurt austin;moord;mysterie;new york;numa;schatten;schotland;serie;steeds spannendere suspense;thriller;tombe;wapenhandel