You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789044363661
Publicatiedatum:   13-03-2022
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  544

  Bestelbaar

100.000 EXEMPLAREN VERKOCHT

De jonge Marie-Laure is blind. Ze woont met haar vader in Parijs naast het Natuurhistorisch Museum, waar hij werkt als curator. Als Marie-Laure twaalf is bezetten de nazi's Parijs en vader en dochter vluchten naar het Bretonse Saint-Malo. Ze hebben de grootste en meest waardevolle schat van het museum meegenomen.

In een Duits mijnstadje groeit Werner Pfennig op in een weeshuis samen met zijn jongere zusje Jutta. Werner belandt bij de Hitlerjugend en wordt vervolgens naar het front gestuurd. Via Rusland komt hij tenslotte in Saint-Malo terecht, waar zijn verhaal en dat van Marie-Laure samenkomen.

Jubileumeditie van de bestsellerroman Als je het licht niet kunt zien

Anthony Doerr is de bestsellerauteur van Als je het licht niet kunt zien, waarmee hij de Pulitzerprijs won. Hij schreef tien jaar lang aan deze roman, die door de internationale pers als een meesterwerk wordt beschouwd. Zijn langverwachte, nieuwe roman Wolkenstad verschijnt in najaar 2021. Anthony Doerr woont met zijn vrouw en twee jonge zoons in Boisse, Idaho.

  EAN: 9789044363661
  Auteur: 
  Uitgever: Overamstel Uitgevers
  Vertaler:  Eefje Bosch
  Publicatiedatum:   13-03-2022
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 152 mm
  Breedte: 232 mm
  Dikte: 41 mm
  Gewicht: 674 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 544
  Keywords:   all the light you cannot see;als je het licht niet kunt zien;anthony doerr;blind;de nachtegaal;doerr;duitsland;frankrijk;historische roman;kristin hannah;oorlog;parijs;pulitzerprijs;rusland;tweede wereldoorlog;wo ii