Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

Illusie


Nederlands | 09-04-2024 | 544 pagina's

9789044361957

Paperback / softback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 23,99


 De Boekverkoopers

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Het explosieve slotdeel van de bloedstollende trilogie met Vincent en Mina

Tekst achterflap

Het is december in Stockholm en de Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd. Tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Het skelet blijkt afkomstig te zijn van een hooggeplaatste financier. Het team van politie-inspecteur Mina Dabiri wordt nog steeds gekweld door het traumatische incident van afgelopen zomer - dat eindigde in de dood van een collega - en roept de hulp in van mentalist Vincent Walder om te helpen met de zaak. Wat gebeurt er in de tunnels diep onder Stockholm? En wie zit er achter de minister aan?

Biografie

Camilla Läckberg (Author)
Camilla Läckberg is een van de succesvolste Zweedse thrillerauteurs, met wereldwijd meer dan 30 miljoen verkochte boeken. Van haar populaire Fjällbacka-serie met Patrik Hedström en Erica Falck zijn alleen in Nederland al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Recent schreef ze in samenwerking met Henrik Fexeus de bestsellers Box en Cultus, de eerste twee delen van een spannende nieuwe trilogie.

Henrik Fexeus (Author)
Henrik Fexeus is een bekende Zweedse mentalist, auteur en tv-presentator. Van zijn boeken zijn inmiddels meer dan een miljoen exemplaren verkocht en ze worden vertaald in 30 landen. In 2017 debuteerde hij als fictie-auteur met zijn youngadultroman The Lost, het eerste deel van een trilogie.

Details

EAN :9789044361957
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Vertaler : Tineke Jorissen-Wedzinga - Marit Kramer - Madeleine Kiers
Publicatie datum :  09-04-2024
Uitvoering :Paperback / softback
common.Language :Nederlands
Hoogte :228 mm
Breedte :150 mm
Dikte :42 mm
Gewicht :672 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :544
Reeks :  Mina Dabiri & Vincent Walder
Keywords :  deel 3;goochelen;illusionist;mina dabira;scandinavisch;serie;slotdeel;spanning;thriller;trilogie;vincent walder;zweeds