Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

Rik en Jesper overleven op een onbewoond eiland


Nederlands | 07-05-2024 | 256 pagina's

9789043932042

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 17,99


 De Boekverkoopers

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

‘Rik en Jesper overleven op een onbewoond eiland’ is een komische graphic novel over een bizarre botenrace waarbij het noodlot toeslaat. Een spannend verhaal voor 7+ met tekeningen van Tamara Boon.

Tekst achterflap

Rik Kleeven en Jesper Weijs ken je van hun YouTubekanaal Glowmovies. In hun video’s bouwen ze de gekste creaties en bedenken ze de vetste uitdagingen. In hun tweede kinderboek ‘Rik en Jesper overleven op een onbewoond eiland’ beleven ze weer de bizarste avonturen. Rik en Jesper doen namelijk met hun zelfgebouwde boot mee aan de befaamde zee-eendenrace, de enige race ter wereld met vier keer de letter ‘e’ achter elkaar. Onderweg komen ze in een afgrijselijke waterhoos terecht en ze belanden op een onbewoond eiland. Ze bouwen een hutje en overleven op kokosnoten en mango’s. Maar… is het eiland wel echt onbewoond? Ze horen rare geluiden en bovendien verdwijnen er soms spullen. Zullen Rik en Jesper ooit nog van het eiland afkomen? En wie wint die zee-eendenrace nou eigenlijk? In deze humoristische en avontuurlijke graphic novel komen tekst en beeld op een vindingrijke manier samen: illustraties, handgeschreven tekst en strips van Tamara Boon wisselen elkaar af om het verhaal helemaal tot leven te brengen.

Biografie

Rik Kleeven en Jesper Weijs ken je van hun YouTubekanaal Glowmovies. In hun video’s bouwen ze de gekste creaties en bedenken ze de vetste uitdagingen. In hun kinderboekenreeks beleven ze steeds (te) gekke bouwavonturen.

Details

EAN :9789043932042
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  07-05-2024
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :222 mm
Breedte :151 mm
Dikte :31 mm
Gewicht :468 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :256
Reeks :  Glowmovies