Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

Smokey Goodness BBQ Snack Attack


Nederlands | 28-03-2023 | 208 pagina's

9789043926768

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 24,99


 De Boekverkoopers

   Bestelbaar
Korte beschrijving/Annotatie

Van burgers tot dips en stix: ontdek de lekkerste BBQ-gerechten van Smokey Goodness in de nieuwe hit van Jord Althuizen: 'Smokey Goodness BBQ Snack Attack'

Tekst achterflap

Smokey Goodness BBQ Snack Attack is hét bewijs dat het altijd een goed moment is om je BBQ te laten ontvlammen. Dit tiende(!) en zeker nog niet het laatste deel in de Smokey Goodness BBQ-bestsellerserie van pyro-culinair avonturier Jord Althuizen.

Of je nu je ontbijt skipt en dat vlammend in wilt halen, op zoek bent naar een met rook volgezogen lunch of ‘vieruurtje’, een smeulende BBQ-bodem wilt leggen voor het stappen (of juist die trek nadat je uit de kroeg rolt wilt stillen), van burgers tot dips en stix met een mooie portie USA adventure.

Met de allerlekkerste makkelijk en snel te maken snacks, maar vergeet ook het low & slow BBQ-plezier niet. Het boek waar iedere BBQ-liefhebber naar snakt… aanvallen! En natuurlijk het perfecte cadeau voor vaderdag.

‘Als er iemand is die het snacken naar een hoger niveau heeft getild, is het Jord Althuizen. Toonaangevend op het gebied van snacks en BBQ!’ – Eke Bosman aka Snackspert

Biografie

Jord Althuizen is oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Cateringbedrijf Smokey Goodness. In 2010 begon hij met zijn missie om Nederland kennis te laten maken met een betere vorm van barbecueën op echt vuur. En met succes, het resultaat is onder meer de vestiging van BBQ-restaurant Black Smoke in Rotterdam en Antwerpen en The Rough Kitchen in Amsterdam. Meerdere boeken uit zijn Smokey Goodness-bestsellerserie zijn uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar, en er zijn inmiddels meer dan 375.000(!) exemplaren verkocht. De Smokey-serie is ook verkrijgbaar in Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Engeland en Amerika.

Details

EAN :9789043926768
Auteur: 
Uitgever :VBK Media
Publicatie datum :  28-03-2023
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :252 mm
Breedte :196 mm
Dikte :28 mm
Gewicht :1096 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :208