You can't buy happiness, but you can buy local and that's kind of the same thing.
EAN:  9789043922661
Publicatiedatum:   06-05-2021
Uitvoering:  Paperback / softback
Taal:  Nederlands
Aantal bladzijden:  160

  Bestelbaar

Marleen Brekelmans zorgt er met ‘Bucketlist eropuit in Nederland’ voor dat elk dagje uit onvergetelijk wordt. Zij gaat linksaf, waar de massa rechtsaf gaat. Ontdek welke dorpjes of stadjes je écht niet mag missen en wat kun je er kunt doen. Sloepvaren, loopfietsen, wijn proeven of wildplukken: deze belevenissen maken van jouw dagje uit een feest. Uitrusten van een wandeling doe je in de leukste thee- en pluktuinen… Wil je blijven slapen – dan vind je in deze gids de adresjes die je eigenlijk het liefst geheim wilt houden. Een dag, een weekend of een week: meer dan genoeg tips en inspiratie!

In ‘Bucketlist eropuit in Nederland’ toont Marleen Brekelmans je de mooiste nog onontdekte plekjes van Nederland. Een reisgids vol unieke belevenissen die je nooit meer zult vergeten!

Met haar jarenlange reiservaring (wereldwijd) is Marleen een expert te noemen op het gebied van bijzondere (overnachtings-) plekken. Sinds 2010 heeft ze haar website bijzonderplekje.nl. Hier vind je een selectie aan echt bijzondere plekjes, ideaal voor een dagje uit, een weekendje weg of vakantie. Eind 2020 bracht Marleen haar boek “Romantisch weekendje weg” uit bij kosmos Uitgevers. Dit is dé gids voor iedereen die op zoek is naar een romantisch plekje voor een onvergetelijke overnachting.

  EAN: 9789043922661
  Auteur: 
  Uitgever: VBK Media
  Publicatiedatum:   06-05-2021
  Uitvoering: Paperback / softback
  Taal: Nederlands
  Hoogte: 171 mm
  Breedte: 240 mm
  Dikte: 12 mm
  Gewicht: 535 gr
  Voorraad:  Bestelbaar
  Aantal bladzijden: 160