Kunt u niet direct vinden wat u zoekt? Bel ons gerust, we helpen u graag. 0341-552405 De Boekverkoopers

Jaarrond


Nederlands | 13-06-2023 | 256 pagina's

9789038813257

Hardback


€ 32,99


 De Boekverkoopers

   Bestelbaar
Tekst achterflap

Elk weekend kookt Yvette van Boven een gerecht voor Volkskrant Magazine, voornamelijk met groenten, soms met vis en héél af en toe een verdwaald stukje vlees, of juist een hartig of zoet baksel – net waar ze zin in heeft, als de ingrediënten ervoor maar in het seizoen zijn. Verwacht dus geen verse tomaten of aardbeien in de winter, maar wél een verrassende bereiding van kool, spruiten of knolselderij. Ze probeert altijd gerechten klaar te maken die voor iedereen te bereiden zijn, met niet al te veel poespas maar toch net even anders dan anders. Zo leert u dat alledaagse ingrediënten vele – misschien voor u zelfs onbekende! – bereidingswijzen hebben.


Elk recept is vergezeld van een column: een sfeerbeeld, kleine observatie of een kort verhaal uit het leven van Yvette zelf. Zo krijgt u meteen zin in het recept op de naastgelegen bladzijde. Daarnaast is ieder recept voorzien van een opmaaktip, want Yvette gooit natuurlijk nooit iets weg. Van elk restje valt iets nieuws te maken. Ze probeert de lezer altijd te verrassen met een nieuwe vondst. Zo wordt u vanzelf een betere kok.

Biografie

Yvette van Boven is culinair schrijver, illustrator en tv-presentator. Ze schreef talloze succesvolle kookboeken – zoals Home Made, Home Sweet Home, Home Made Basics en Van Boven in het wild – die zijn vertaald in het Engels, Frans, Spaans en Duits. Tot drie keer toe won ze de Gouden Kookboek-verkiezing. Naast haar boeken is Yvette ook bekend van de tv-programma’s De streken van Van Boven en Koken met Van Boven, haar wekelijkse rubriek in Libelle en Volkskrant Magazine en de culinaire podcast Etenstijd! die ze co-host met Teun van de Keuken. De illustraties en vormgeving van haar boeken ontwerpt Yvette zelf. Haar man Oof Verschuren maakte de prachtige foto’s.

Details

EAN :9789038813257
Auteur: 
Uitgever :Singel Uitgeverijen
Publicatie datum :  13-06-2023
Uitvoering :Hardback
common.Language :Nederlands
Hoogte :240 mm
Breedte :197 mm
Dikte :24 mm
Gewicht :944 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :256